Dierenartsspecialisten

Wij willen de beste zorg voor uw dier. Daarom hebben we een breed netwerk van specialisten waarnaar we doorverwijzen als uw dier specialistische zorg nodig heeft. Een dierenartsspecialist is een dierenarts die zich na zijn studie diergeneeskunde heeft toegelegd op een bepaald deelgebied van zijn vak. Na zijn examen worden zijn kennis en vaardigheden iedere vijf jaar opnieuw getest.

Wij werken samen met...

De Wagenrenk bij Wageningen

In Wageningen–Hoog bevindt zich aan de Keijenbergseweg 18 het Veterinair Specialistisch Centrum "De WagenRenk". In de WagenRenk kan men alleen terecht op verwijzing van de dierenarts. Indien de eigenaar samen met de dierenarts heeft besloten dat een nader onderzoek en/of behandeling van hond en kat en dergelijke noodzakelijk is, dan kan er een verwijzing volgen naar De WagenRenk.

Specialistische Dierenkliniek Utrecht

De Specialistische Dierenkliniek Utrecht (SDU) is een tweedelijns dierenkliniek, met europees erkende dierenarts specialisten, gespecialiseerd in weke delen chirurgie, neurochirurgie, orthopedische chirurgie en radiologie- echografie.

Dermatoloog Van der Lee

In 2005 is zij aan de vierjarige vervolgopleiding tot Specialist Dermatologie begonnen aan de faculteit Diergeneeskunde bij het Departement Gezelschapsdieren. In Juli 2009 heeft zij het Europese examen gehaald en is zij Diplomate of the European College of Veterinary Dermatology (ECVD) geworden. Annette is tevens lid van de European Society of Veterinary Dermatology (ESVD).

Universiteitskliniek voor Gezelschapsdieren in Utrecht

De Universiteitskliniek voor Gezelschapsdieren is vergelijkbaar met een humaan academisch (universitair) ziekenhuis. Dit betekent dat ze niet alleen de patiëntzorg van gezelschapsdieren bieden, maar ook onderzoek verrichten, studenten opleiden tot dierenarts en dierenartsen tot specialist.

Medisch Centrum voor Dieren in Amsterdam

De specialistenkliniek in Amsterdam ontvangt dieren op verwijzing van een dierenarts. Daarnaast voeren de specialisten foktechnische keuringen uit. De specialistenkliniek heeft 7 verschillende afdelingen: chirurgie, dermatologie, interne geneeskunde, oogheelkunde, orthopedie, radiologie, tandheelkunde.

Please reload