top of page

Dierenarts-specialisten

Wij willen de beste zorg voor uw dier. Daarom hebben we een breed netwerk van specialisten waarnaar we doorverwijzen als uw dier specialistische zorg nodig heeft. Een dierenartsspecialist is een dierenarts die zich na zijn studie diergeneeskunde heeft toegelegd op een bepaald deelgebied van zijn vak. Na zijn examen worden zijn kennis en vaardigheden iedere vijf jaar opnieuw getest.

wagenrenk.gif

De Wagenrenk

In Wageningen–Hoog bevindt zich aan de Keijenbergseweg 18 het Veterinair Specialistisch Centrum "De WagenRenk". In de WagenRenk kan men alleen terecht op verwijzing van de dierenarts. Indien de eigenaar samen met de dierenarts heeft besloten dat een nader onderzoek en/of behandeling van hond en kat en dergelijke noodzakelijk is, dan kan er een verwijzing volgen naar De WagenRenk.

UKG.jpg

Universiteitskliniek voor Gezelschapsdieren

De Universiteitskliniek voor Gezelschapsdieren (UKG) is vergelijkbaar met een humaan academisch (universitair) ziekenhuis. Dit betekent dat ze niet alleen de patiëntzorg van gezelschapsdieren bieden, maar ook onderzoek verrichten, studenten opleiden tot dierenarts en dierenartsen tot specialist.

EDZA.jpg

Evidensia Dierenziekenhuis Arnhem

Tijdens kantooruren is er de mogelijkheid om met uw dier verwezen te worden door uw dierenarts naar het Evidensia Dierenziekenhuis in Arnhem (EDZ). Daar werken zowel specialisten als dierenartsen. 

SDU.png

Specialistische Dierenkliniek Utrecht

De Specialistische Dierenkliniek Utrecht (SDU) is een tweedelijns dierenkliniek, met europees erkende dierenarts specialisten, gespecialiseerd in weke delen chirurgie, neurochirurgie, orthopedische chirurgie en radiologie- echografie.

MCvD.jpg

Medisch Centrum voor Dieren in Amsterdam

De specialistenkliniek in Amsterdam ontvangt dieren op verwijzing van een dierenarts. Daarnaast voeren de specialisten foktechnische keuringen uit. De specialistenkliniek heeft 7 verschillende afdelingen: chirurgie, dermatologie, interne geneeskunde, oogheelkunde, orthopedie, radiologie, tandheelkunde.

bottom of page