VACATURE

Mooi werk, een leuk team en een prettige klantenkring in het mooiste stukje van Nederland. Zelf zien we onze praktijk als een lotje uit de loterij die de mogelijkheid biedt voor een goede balans tussen werk en privé. Wie wordt onze nieuwe collega-dierenarts?


Dierenartsen Ugchelen is een eerstelijns dierenartsenpraktijk voor gezelschapsdieren waar we met tijd en aandacht voor de patiënten en hun baasjes vakkundige zorg bieden. We werken met twee dierenartsen en vier assistentes. Wegens pensionering van één van onze dierenartsen zoeken we per direct een:

dierenarts gezelschapsdieren
ca. 20 uur per week

We zoeken een enthousiaste, vakkundige teamplayer die goed kan omgaan met dieren, eigenaars, collega’s-assistentes en de collega-dierenarts; iemand die het leuk vindt nieuwe ontwikkelingen in het vak op te pakken en in te voeren. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao. We hebben een goede dienstregeling samen met de anderen dierenartsen in Apeldoorn.

Vind je het prettig om in deeltijd te werken in dit fijne stukje Nederland en heb je zin om ons team te komen versterken? Stuur dan voor je CV en een korte motivatiebrief per email aan: info@dierenartsenugchelen.nl.
Laat ons vooral je ervaring, je speciale interesses en je beschikbaarheid weten. Bellen voor meer info of overleg kan ook: 055-5337692.

Kom jij ons team versterken?
Teamfoto2019-klein.jpg