top of page

Crematoria in de regio

Engelenburg.jpg

De Engelenburg

Huisdierencrematorium De Engelenburg bevindt zich in aan de rand van Twello, gelegen tussen Apeldoorn en Deventer. Het huisdierencrematorium is warm en sfeervol ingericht, zodat u in alle rust en intimiteit afscheid kunt nemen van uw geliefde huisdier. 

DCA.png

Dierencrematorium Apeldoorn

Bij Dierencrematorium Apeldoorn zijn er diverse crematies mogelijk. Om de juiste vorm van crematie te kiezen die bij je wensen past, zullen we wanneer je huisdier bij ons is, samen alle mogelijkheden met je doornemen. Of je aanwezig wil zijn bij de crematie, of een pootafdrukje in inkt. Of misschien wil je een mooi herdenkingssierraad. Alles is mogelijk.  Hierna mag je nog in alle rust afscheid nemen van je geliefde huisdier in een van onze huiselijk ingerichte kamers. 

Kolleweidenhof.jpg

Crematorium/ Begraafplaats Kolleweidenhof

Kolleweidenhof is een crematorium en begraafplaats voor huisdieren. Het is gelegen in de mooie landelijke omgeving van het buurtschap Heelweg bij Varsseveld. Het gebouw bevat naast een crematie- en werkruimte, een opbaargelegenheid en een ontvangstkamer. Hier kunnen uw wensen en de mogelijkheden besproken worden.

HDCO.png

Dierencrematorium Oost-Nederland

Het Dierencrematorium Oost-Nederland biedt verschillende opties om een crematie te kiezen die niet alleen bij u en uw huisdier past, maar ook bij het budget dat u in gedachten hebt. Naast de vele mogelijkheden van maatwerk vindt u op deze website informatie over hun basispakketten.

bottom of page