Overigen

Doe de katten arthrose test!

Heeft uw kat mogelijk last van artrose? Veel katten verbergen hun pijn goed.

Na het beantwoorden van een aantal vragen over het gedrag en de gezondheid van uw kat, krijgt u een eenvoudig advies op basis van de antwoorden. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk veranderingen te signaleren in het springen, lopen of klimmen van uw kat. Maar ook problemen met het gebruik van de krabpaal of kattenbak of algeheel chagrijnig worden kunnen een reden zijn om uit te zoeken of uw kat pijn en mogelijk last van artrose heeft.

Frettenkliniek Helmond

De Frettenkliniek is in 2001 in Helmond opgericht door dierenarts Hanneke Moorman-Roest. Na een studiereis in Amerika besloot zij om zich alleen nog met de frettengeneeskunde bezig te houden. Inmiddels is Hanneke Moorman 5 dagen in de week continu bezig met fretten. Daarnaast draagt zij 's nachts en in het weekend zorg voor de in de kliniek opgenomen zieke fretten.

Wetenschappelijke artikelen

Op zoek naar wetenschappelijke artikelen over een onderwerp? Deze internetzoekmachine geeft toegang tot een schat aan (vaak engelstalige) wetenschappelijke artikelen. Het verschil met de gewone zoekmachine is dat hier alleen gezocht wordt in wetenschappelijke artikelen.

Please reload